Camere

Camera 9

cam0009

Cu un pat mare, spațios, pe mijloc, decorată în stil old-time, cu bun-gust, spațioasă, încăperea vă va introduce într-o epocă plină de mister.

Camera 8

0023

Situată tot la mansardă, decorată cu mobilier sculptat din lemn masiv, cu o cromatică aleasă cu finețe, încăperea promite să oferă clipe de liniște și relaxare oaspeților Cazare la hotel de 4 stele in Craiova – Anemona Boutique Hotel dat in folosinta in 2017. Va asteptam cu drag !

Camera 7

0032

Confortabilă, armonioasă, decorata cu stil sunt adjectivele care descriu cel mai bine încăperea ce se dorește ideală pentru necesitățile celor ce îi calcă pragul.

Camera 6

0013

O cromatica prietenoasă ochiului situată la mansardă, camera propune o cromatică prietenoasă ochiului, care împreună cu patina timpului va face din sejurul dumneavoastră unul de poveste.

Camera 5

0043

Mobilierul vechi de peste 150 de ani, sculptat, te invită la visare. E un regal al eleganței și rafinamentului.

Camera 4 – cu balcon

0057

Spațioasă, cu elemente elegante și rafinate, alese cu stil, camera îi întâmpină pe oaspeți cu o atmosferă plină de istorie.

Camera 1

0076

Te întâmpină cu un aer antic, cu mobilier în stil Ludovic, de culoare albă, finisat în foiță de aur datând din anii 1900. Oglinda, candelabrele, aplicele, sfeșnicele, dar patul mare și spațios conferă camerei un rafinament aparte.

Camera 3 – cu balcon

0084

Încăperea propune oaspeților o atmosferă de basm povestită prin gingășia ambientală, romantică și bunul-gust cu care sunt combinate accesoriile.

Camera 2

0086

Eleganța și sentimentul de relaxare îmbinate perfect cu utilitățile moderne fac din această încăpere un loc ideal pentru cei ce doresc să petreacă câteva clipe de liniște.